VOKS BEHANDLINGER

Der findes uendelige mange måder man kan komme af med hårene på kroppen på, men jeg synes den mest effektive metode af dem alle voks.
Det er en god idé at blive vokset hos en professionel. En der har forstand på hårtyper, hvordan din hud reagerer og for at få fjernet hårene mest effektivt og skånsomt.
Jeg anvender Lycons voks produkter som er meget skånsom mod huden og efterlader huden blød, uden at irritere den. Fantastisk voks der kan behandlingen lidt mere uudholdelig.

Du kan læse meget mere om Lycon her på hjemmesiden, under fanen med produkter.

Hvorfor skal du blive vokset fremfor andre metoder?

Når du bruger barberskraberen, skærer du hårene af ved hudens overflade. Det gør at hårene bliver skåret midt over, gror hurtigere ud og dagen efter kan du mærke hårene igen fordi det er samme hår man hele tiden arbejder på.
Ved at blive vokset hos en professionel vil du efter 1.  gang også kunne mærke at det område du er blevet vokset på, er blødere og uden hår – også dagene efter!

Hvad sker der med hårene?

Hårene på kroppen vokser i forskellige vækstfaser, hvilket betyder at det kan tage op til 2- 3 voksbehandlinger før hårene gror i samme vækstfase. Når man først er kommet i en god rutine med at få vokset regelmæssigt, vil der gå længere tid før hårene gror ud igen fordi håret skal dannes helt på ny.
Jeg plejer at anbefale at man bliver vokset hver 4. eller 5. uge afhængig af, hvor hurtig hårene gror ud, da dette er individuelt. Det er også meget individuelt alt efter hvor på kroppen du vil vokses.

Jo flere gange du får voksbehandling, jo længere tid tager det for hårene at gro ud. Med tiden vil du opleve at du får færre hår på det område du bliver vokset. Dette skyldes at man ved voksbehandlinger river hårene ud med hårrodden, som gør det tager længere tid at producere et nyt hår i hårsækken og i sidste ende stopper hårproduktionen. Så det kan lade sig gøre at blive så godt som hår fri. Det tager bare lang tid og kræver tålmodighed.

Vigtigt at vide hvis du vil i gang med voksbehandlinger.

 • Det er vigtigt at man ikke springer mellem forskellige hårfjerningsmetoder – specielt fra voks til skraber. Dette gør nemlig at du ender med at hårene gror i forskellige retninger og bliver grovere.
 • Gå altid i gang med at blive vokset i efteråret eller vinteren, så dine hår når at komme i samme vækstfase. På den måde kan du også gå sommeren i møde uden at skulle tage højde for hårene på kroppen.

Sådan får du det bedste ud af din voksbehandling

Før voksbehandlingen

 • Det er vigtigt at dine hår er mellem 0,5-1 cm lange
 • Du bør peel eller skrubbe huden dagen inden du skal vokses, for at opnå det bedste resultat
 • Undgå at tage sol på behandlingsdagen
 • Undgå at smøre huden ind med olie og creme

Efter voksbehandlingen

 • Brug body lotion dagligt
 • Peel eller skrub huden efter 48 timer
 • Undgå at tage sol de første 48 timer eller sørg for at smøre tykt på med SPF 50
 • Undgå varmt brusebad, dampbad, svømmehal og saunaer de første 24 timer
 • Undgå træning de første 24 timer

 

Priser på mine voksbehandlinger

 

Voksbehandlinger
Hele ben550 ,-
½ ben400 ,-
Arme250 ,-
Næse100 ,-
Overlæbe125 ,-
Overlæbe og hage175 ,-
Pakke 3-5 uger (kun til faste kunder):
½ ben + brazilian (brazilian er med sukker)650 ,-
hele ben + brazilian (brazilian er med sukker)800 ,-
Add-on (Kun i forbindelse med andre behandlinger):
Næse75 ,-
Overlæbe eller hage75 ,-
Overlæbe og hage 125 ,-
Voks behandlinger mænd:
Bryst350 ,-
Ryg og skuldre450 ,-