LASHLIFT

Lash lift er et semipermanent vippebuk af kundens egne vipper. De vil efter bukket syne længere samt bue mere opad.

Behandligen foregår ved man ligger en skinne på øjenlåget hvorefter man påsætter vipperne på denne. Derefter bliver der påført løfting lotion samt Setting lotion og efterfølgende pleje produkter til vipperne.

Der vil altid tages højde for vippernes tykkelse og længde, sådan at det er den rigtige form samt trækketid der bliver brugt. Og det vil derfor ikke skade vipperne at få lavet lash lift.

Det er altid anbefalet at pleje vipperne efterfølgende. Dette kan gøres med en lash essense der tilfører fugt til vipperne, som bruges en gang dagligt.
Sælges i klinikken for 219,-

OBS. VIGTIG INFORMATION

24 timer efter du har fået lavet et lash lift, må du IKKE udsætte vipperne for hverken vand, damp eller sauna. Efterfølgende er der ingen regler, der kan du behandle dine vipper som almindeligvis.

Da vippehår har forskellige strukturer og faser (længder), vil nogle hår have sværere ved at modtage denne form for behandling. Derfor vil nogle ikke opnå et optimalt lash lift.

Dette er desværre ikke noget vores behandler vil kunne forudse, og man vil ikke kunne returnere beløbet for et løft der ikke har taget imod.

 

Lash Lift
 
Lash Lift
450 ,-
Lash lift med farve af vipper 500 ,-
Lash lift med farve af vipper og bryn 550 ,-