Green Peel ® Dr.  Med Christine Schrammek

 

Hvad er Green Peel ® og hvorfor viser den behandling så fantastiske resultater? Jeg har svaret til dig lige her.

GREEN PEEL ® er en af de mest effektive, naturlige og omtalte peeling former på markedet. Den er udviklet af hudlægen Dr. Christine Schrammek, som er specialist indenfor ældning og allergi. En succesrig behandling der har 60 års erfaring bag sig. Green Peel ® består af 10 forskellige urter og er rig på alger, mineraler, enzymer og vitaminer. Den er medicinsk udviklet, biologisk baseret og fremstillet på vegetabilske ingredienser. Så naturlig udviklet af man kan spise urterne.

Urterne har desuden helende-, opstrammende-, anti-inflammatoriske-, og celleregenerende egenskaber.

Med alle sine fantastiske egenskaber, er det en behandling der arbejder på både linjer, rynker, ar, ujævn hudtone og pigmentpletter. En hudfornyelse og udstråling, som du ikke kan snyde dig til.

I modsætning til andre peeling metoder indeholder Green Peel ® ingen kemiske og skadelige stoffer eller syntetiske peeling midler.

Fordelene ved Green Peel 

    • Forbedret blodcirkulation når man masserer med peelingen, medvirker til at der dannes mere ilt og næring til huden, dermed stimuleres cellefornyelsen.
    • Løsner øverste hudlag og stimulerer derfor huden til at producerer nye friske hudceller.
    • Øger produktionen af Collagen og Elastin som forbedrer hudens struktur, opstrammer og reducerer rynker. Huden bliver mere ensartet og udjævner ar også.
    • Nedsat talg produktion og alle eksisterende urenheder vil blive opløst og tilstoppede porer frigøres hurtigt. Den øgede blodcirkulation vil hjælpe huden med at fremme helingsprocessen.

 

 

De fire forskellige behandlingsstyrker.

Green Peel® behandlingen har fire forskellige styrker, men som alle giver synlige effekter og forbedringer til alle hudtyper og aldersgrupper.


GREEN PEEL ®  – Peel4beauty. 30 minutter og koster 429 ,-

Det er den korteste og mildeste form af alle behandlingerne. Bliver også kaldt ”Party Peel”. Det er en hurtig måde at få frisket huden op på med en fantastisk glød da man ikke bliver særligt rød efter behandlingen.


GREEN PEEL ® – Fresh Up.  45 minutter og koster 995 ,-

Opfrisk din hud. Den blide behandling for en synlig frisk hud med udstråling. Det er den anden mildeste form, som også er meget populær.

Det er en god smagsprøve for hvordan peelingen føles og om man efterfølgende skal prøve en lidt stærkere grad. Behandlingen kan fås med mindst 7 dages mellemrum.


GREEN PEEL ® – Energy.  60 minutter og koster 1.195 ,-

Stimuler din hud. En mere dybdegående behandling, der efterlader huden med ny glød, vitalitet samt en følelse af at huden arbejder. Her arbejder man mere på konkrete hudproblemer som større porer, uren hud og pigmenteringer.

Behandlingen kan fås med mindst 14 dages mellemrum.


 GREEN PEEL ® – Classic. 75 minutter og koster 2.600,-

Forny din hud. En hudfornyelse på kun 5 dage.

Der arbejdes meget dybt i huden, men opnås også store og fantastiske resultater. Normalt fornyer hudens celler sig på ca. 28 dage, men med Classic behandlingen, speeder man processen op, så cellefornyelsen sker, på kun ca. 5 dage!

Denne behandling strækker sig over to behandlinger, da man skal komme til en efterbehandling. Det er obligatorisk for at få behandlingen, at man kommer igen til efterbehandlingen og at man anvender produkterne man får med til hjemmebrug.

Efterbehandling 5 – 7 dage efter.

Efter behandlingen får du efterbehandlingen, som er en mere afslappende og fugtgivende ansigtsbehandling. Din hud vil nu føles så god som ny – mere jævn og ensartet. Alt efter din hudtilstand, livsstil, hudplejeindsats m.m. anbefales flere gentagne behandlinger for at opnå det bedste resultat.

Det er naturligvis meget individuelt hvor mange behandlinger der skal til.

Prisen inkluderer efterbehandlingen samt et kit med hjemmeprodukter.