ANSIGTSBEHANDLING

Dig og din huds behov

En ansigtsbehandling her hos Beauty Basement er et fokus på dine bekymringer og behov. Et fokus især på resultater og forbedringer på huden, men også på afslapning og forkælelse. Ansigts udstråling og glød viser en afslappet person der hviler i sig selv og passer godt på sig selv.

Din huds behov ændrer sig hele tiden alt efter årstider blandt andet. Miljø og vejr er to store faktorer i at ændre vores hudtilstand. Andre ting såsom foruering, stress, hormoner, livsstil er også medhjælpere til at påvirke.

Din hudtilstand er noget der ændrer sig meget efter disse faktorer. Derfor er det godt at være opmærksom på at din hud kan føles forskellig, og få hjælp til hvad den trænger til i de forskellige givne situationer. Så lærer du den hurtigere at kende og ved hvad den har behov for.

Det er fantastisk hvad din hud egentlig fortæller dig uden at du er klar over det. Vores hud er også kroppens største organ, var du klar over det?

En behandling skræddersyet til din hud, uanset om det er en uren hud, sensitiv hud, tør hud, linjer og rynker.
At få optimeret hudplejerutiner og måske få nye bedre vaner, for at sikre du giver din hud hvad den trænger til.

Uanset hvilken behandling du booker vil jeg altid komme med min profesionelle vurdering, for hvad der vil være bedst for netop din hud. Så tøv ikke med at booke en behandling, selvom du måske er i tvivl om hvilken.

 

MLD – Anti stress lymphatic drainage

Manuel Lymfedrænage

Manuel lymfedrænage er en blid behandlingsform bestående af forskellige pumpebevægelser, der aktiverer og støtter lymfevæskens cirkulation. Lymfedrænage er også godt imod eksem, akne, migræne, træthed og væskeophobning m.m. Behandlingen har også en udrensende effekt og øger blodcirkulationen.
Når vores lymfesystems kredsløb og funktion nedsættes eller forringes ved sygdom, stress, overvægt, eller for stillestående eller usund livsførelse, kan man ved hjælp af manuel lymfedrænage påvirke kredsløbet.
Samtidig er behandlingen behagelig og den stimulerer det parasympatiske nervesystem (anti-stress).

Manuel lymfedrænage har god virkning på:

 • Væskeophobninger
 • Hævelser i ansigtet
 • Migræne eller anden hovedpine
 • Bihulebetændelse
 • Træt slap hud – ansigtslymfedrænage bliver også kaldt “ansigtsløftning uden kniv
  Stress og søvnløshed
 • Super bonus bivirkninger
  Du kan blive ramt af voldsom energi, positivt sind og godt humør, lethed, velvære i krop og sind, bedre søvn, smertelindring og reducering af blodtrykket

 

OXYGENBEHANDLING

En dansk udviklet anti-age behandling

DermaOXY oxygenbehandling er udviklet til at samarbejde med hudens egne processer, med høj fokus på ingredienser. I sammenhæng gør de anvendte ingredienser en vital forskel for hudens sundhed, fugtighed og struktur.
Sammensætningen af råmaterialer, er med dokumenteret anti-ageing effekt, og har fokus på reduktion af rynker og linjer, samtidig en synligt sundere hud.

Der er synlige resultater efter første behandling, men for optimalt resultat anbefales en kur på 6 behandlinger over 6-8 uger. Derefter til vedligeholds behandlinger ca. hver 4 til 12 uge, alt efter hudens behov.

 • Yngre og friskere udseende
 • Genopretning af hudens fugtbalance
 • Elasticitet og struktur er forbedret
 • Fine linjer og rynker reduceres.
 • Product of Denmark

Alle dermaOXYs produkter er udviklet, testet og produceret i Danmark. Ganske enkelt fordi vi vil være tæt på hele processen. Det er her, vores ideer kommer til live, og det er her, vi finder den helt unikke sparring med nogle af de dygtigste eksperter på området.

Det betyder, at dermaOXY er produkter, som vi kan stå inde for. Produkter, som vi ved, hvad indeholder, og som vi ved, virker efter hensigten. Vi er dybt optagede af hudens struktur og processer. Med vores viden er vi i stand til at udvikle anti-aging produkter, der stimulerer og forstærker hudens egne processer. Det synes vi er den danske vej til sund, smuk og velplejet hud.

Behandlingen indeholder: dobbelt afrens, hudanalyse, peeling (evt. diamantslibning) dybderens, oxygen, massage, afsluttende serum og creme.

MICRODERMABRASION – DIAMANTSLIBNING

Diamantslibning er en hudfornyende behandling, hvor der lægges vægt på mild, men dybdegående peeling af huden. Ved en diamant slibning fjerner man blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød.
Derudover mindsker microdermabrasion rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering.

– Ensarter og udglatter huden

– Reducerer rynker og linjer

– Reducerer pigmentforandringer

– Mindsker ar

– Mindsker porer

Ønskes der for alvor at bekæmpe alderens tegn kan der laves en kombinations behandling med MicrodermaBrasion og oxygenbehandling.

MicrodermaBrasion behandling som renser huden og gør den mere modtagelig over for de aktive ingredienser tilført under oxygenbehandlingen.

Behandlingen indeholder: Afrens, hudanalyse, peeling, diamantslibning, (dybderens), massage, maske, hovedbundsmassage, afsluttende cremer.

 

Nuori Signatur Facials

Instant glow vitamin facial

Giv din hud et omgående boost med denne vitaminindsprøjtning af en ansigtsbehandling. Behandlingen udføres ved hjælp af nogle af NUORIs mest populære og 100 % naturlige produkter, der tilfører huden vitaminer og antioxidanter. Resultatet er en genopfrisket hud med en smuk glød.
Varighed: 25 minutter

Fresh glow facial

En forfriskende, antioxidantrig ansigtsbehandling, der retter sig mod trist og tør hud med fine linjer og en uensartet hudtone. Hvert eneste trin tilfører huden naturlige næringsstoffer, vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter. Resultatet er en genopbygget, forfrisket hud med fornyet energi og en smuk glød.
Varighed: 50 minutter

Triple Peel Glow Facial

“It’s not makeup – it’s the NUORI Triple Peel Glow Facial.”
Denne dybdegående behandling renser huden i dybden, ved hjælp af Nuoris unikke frygtsyre og enzym kompleks, der booster hudens egen cellefornyelsesproces. Giver en fantastisk glød og ensartet overflade.
Varighed: 60 minutter

Firming & Lifting facial

NUORIs signatur-ansigtsbehandling er specifikt udviklet til at behandle hudens aldringstegn. Vi begynder med en dybdegående analyse af huden, som giver terapeuten mulighed for at anbefale et målrettet handlingsforløb i forhold til din huds specifikke behov. Herefter tilføres huden NUORIs 100% naturlige og innovative formler, der er fremstillet med bio-aktiveret ingredienser, der øger hudens egne reparations- og forsvarsmekanismer. Resultatet er en fast og strålende hud, som er fugtet i dybden.
Varighed: 75 minutter

Supreme results & relaxation treatment

Denne luksuriøse behandling, fyldt med selvforkælelse, udføres med NUORI-produkter og giver enestående resultater. Den kombinerer målrettede manuelle teknikker med vores friskblandede eksklusive hudplejeprodukter. NUORIs 100% naturlige og meget effektive formler tilfører huden høje doser af aktive næringsstoffer, vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter. Behandlingen bringer krop og sind i balance – og huden efterlades revitaliseret med en frisk, ungdommelig glød.
Denne behandling indeholder ud over en luksuriøs ansigtsbehandling, også rygmassage samt massage af hænder og fødder.
For velvære fra top til tå.
Varighed: 90 minutter

Teenage facial

En behandling udelukkende til unge i alderen 11-19 år. Her er fokus på udrensning i huden samt dybderens.
Indeholder: Afrens, hudanalyse, peeling, damp, dybderens, maske, afsluttende serum og cremer.
Varighed 45 min

Mens facial

En behandling til ham der trænger til at få renset huden igennem, samt give sin hud pleje og forkælelse.
Indeholder: Afrens, hudanalyse, peeling, damp, dybderens, maske, afsluttende serum og cremer.
Varighed 45 min

 

Priser på ansigtsbehandlinger

 

Ansigtsbehandlinger
NUORI SIGNATUR FACIALS
Face mapping299,-
Instant glow vitamin facial - 25 min449 ,-
Anti stress lymphatic drainage - 50 min549,-
Teenage Facial - 45 min499 ,-
Mens Facial - 50 min
549 ,-
Fresh Glow Facial - 50 min649 ,-
Triple Peel Glow Facial - 60 min699 ,-
Firming & Lifting facial - 75 min
899 ,-
Supreme results & relaxation treatment - 90 min1025 ,-
DERMAOXY
Diamantslibning - 45 min649,-
Diamantslibning inkl. dybderens - 60 min749,-
Oxygenbehandling 45 min699,-
Oxygenbehandling inkl. diamantslibning ELLER dybderens 60 min799,-
Luksus oxygenbehandling inkl diamantslibning OG dybderens 75 min899,-
Kurforløb på alle ansigtsbehandlingerKøb 6 betal for 5
Bryn og vipper
Farvning af bryn og vipper inkl. retning299 ,-
Farvning af bryn og vipper 249 ,-
Farvning og retning af bryn249 ,-
Farvning af bryn eller vipper199 ,-
Retning af bryn
199 ,-
Add on (I forbindelse med ansigtsbehandling):
Farvning af bryn og vipper inkl. retning249 ,-
Farvning af vipper og bryn199 ,-
Farvning af bryn eller vipper149 ,-
Voks af overlæbe og hage125 ,-
Voks af overlæbe eller hage
75 ,-
Dr. Schrammek Green Peel ®
Peel4Beauty - 30 min
429 ,-
Fresh Up - 45 min
995 ,-
Energy - 60 min
1.195 ,-
Classic - 75 min + efterbehandling på 60 min
2.600 ,-