OXYGENBEHANDLING MED DERMAOXY

 

En dansk udviklet anti-age behandling

DermaOXY oxygenbehandling er udviklet til at samarbejde med hudens egne processer, med høj fokus på ingredienser. I sammenhæng gør de anvendte ingredienser en vital forskel for hudens sundhed, fugtighed og struktur.
Sammensætningen af råmaterialer, er med dokumenteret anti-ageing effekt, og har fokus på reduktion af rynker og linjer, samtidig en synligt sundere hud.

Der er synlige resultater efter første behandling, men for optimalt resultat anbefales en kur på 6 behandlinger over 6-8 uger. Derefter til vedligeholds behandlinger ca. hver 4 til 12 uge, alt efter hudens behov.

  • Yngre og friskere udseende
  • Genopretning af hudens dugtighedsbalance
  • Elasticitet og struktur er forbedret
  • Fine linjer og rynker reduceres.
  • Product of Denmark

Alle dermaOXYs produkter er udviklet, testet og produceret i Danmark. Ganske enkelt fordi vi vil være tæt på hele processen. Det er her, vores ideer kommer til live, og det er her, vi finder den helt unikke sparring med nogle af de dygtigste eksperter på området.

Det betyder, at dermaOXY er produkter, som vi kan stå inde for. Produkter, som vi ved, hvad indeholder, og som vi ved, virker efter hensigten. Vi er dybt optagede af hudens struktur og processer. Med vores viden er vi i stand til at udvikle anti-aging produkter, der stimulerer og forstærker hudens egne processer. Det synes vi er den danske vej til sund, smuk og velplejet hud.

 

Microdermabrasion

Diamantslibning er en hudfornyende behandling, hvor der lægges vægt på mild, men dybdegående peeling af huden. Ved en diamant slibning fjerner man blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød.
Derudover mindsker microdermabrasion rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering.

– Ensarter og udglatter huden

– Reducerer rynker og linjer

– Reducerer pigmentforandringer

– Mindsker ar

– Mindsker porer

 

Ønskes der for alvor at bekæmpe alderens tegn kan der laves en kombnations behandling med MicrodermaBrasion og oxygenbehandling.

MicrodermaBrasion behandling som renser huden og gør den mere modtagelig over for de aktive ingredienser tilført under oxygenbehandlingen.