ANSIGTSBEHANDLING

Dig og din huds behov

En ansigtsbehandling her i Beauty Basement er et fokus på dine bekymringer og behov. Et fokus især på resultater og forbedringer på huden, men også på afslapning og forkælelse. Ansigts udstråling og glød viser en afslappet person der hviler i sig selv og passer godt på sig selv. En uren hud viser dog mere usikkerhed og en anden livsstil.

Din huds behov ændrer sig hele tiden alt efter årstider blandt andet. Miljø og vejr er to store faktorer i at ændre vores hudtilstand. Andre ting såsom foruering, stress, hormoner, livsstil er også medhjælpere til at påvirke.

Din hudtilstand er noget der ændrer sig meget efter disse faktorer. Derfor er det godt at være opmærksom på at din hud kan føles forskellig, og få hjælp til hvad den trænger til i de forskellige givne situationer. Så lærer du den hurtigere at kende og ved hvad den har behov for.

Det er fantastisk hvad din hud egentlig fortæller dig uden at du er klar over det. Vores hud er også kroppens største organ, var du klar over det?

Ansigtsbehandlinger med omtanke

En behandling skræddersyet til din hud, uanset om det er en uren hud, sensitiv hud, tør hud, linjer og rynker. Sammen finder vi ud af om du er mere til resultater eller om du bare trænger til at slappe af og nyde omgivelserne. Jeg går meget op i at du skal kunne finde ro og føle dig tryg i mine hænder.

At få optimeret hudplejerutiner og måske få nye bedre vaner, for at sikre du giver din hud hvad den trænger til men samtidig er noget du kan overskue at give huden. Det skal være sammenhængende med hvor meget tid du har og hvor mange produkter du vil bruge. Ellers får du for mange produkter du ikke får brugt og går til spilde.

 

 

BASIC FACIAL 

En behandling med hudanalyse. Det er en hjælp til hvis man har brug for vejledning af hudtype, produkter og behandlinger.

Behandlingen indeholder:
Hudanalyse, afrens, peeling, maske og afsluttende cremer.

Varighed på behandlingen er 30 min. Og koster 350 kr.

 

ANTI STRESS FACIAL

En behandling hvor navnet siger det hele. Her har man virkelig brug for at komme væk fra hverdagens stress, og bare fokusere på at få slappet af og komme helt ned I gear.

Behandlingen indeholder:
Hudanalyse, afrens, peeling, damp/varme omslag, ansigts og decolte, massage, hovedbundsmassage, maske og afsluttende cremer.

Varighed på behandlingen er 45 min. Og koster 450 kr.

 

TEENAGE FACIAL

En behandling kun til børn og unge i alderen 11 – 19 år.
Hvor den urene hud fylder meget og kan blive et stort selvtillid og irritations problem. Det kan være svært at årsag til, og det er derfor bedre at komme til behandling. Her får man hjælp til de helt rigtige produkter til hjemmebrug, og til generelle spørgsmål.

Behandlingen indeholder:
Hudanalyse, afrens, peeling, damp/varme omslag, dybderens, maske og afsluttende cremer.

Varighed på behandlingen er 45 min. Og koster 450 kr.

 

CLASSIC FACIAL

En behandling hvor der tages udgangspunkt i kundens og hudens behov.
Måske trænger huden til at blive dybderenset grundigt, eller humøret kan være mere til massage, og den mere afslappende følelse og behandling.

Behandlingen indeholder:
Hudanalyse, afrens, peeling, damp/varme omslag, dybderens, ansigts og decolte massage, hovedbunds massage, maske og afsluttende cremer.

Varigheden på behandlingen er 60 min, og koster 600 kr.

 

COMPLETE FACIAL

En behandling hvor navnet fortæller alt hvad du får. Alt hvad huden trænger til, for at have tid til at gå lidt dybere og fokusere specifikt på alle trinene i ansigtsbehandlingen.

Behandlingen indeholder:
Hudanalyse, afrens, peeling, damp/varme omslag, dybderens, retning af bryn, ansigts og decolte massage, hovedbunds massage og afsluttende cremer.

Varighed på behandlingen er 75 min. Og koster 750 kr.

 

MENS FACIAL

En behandling til ham, der trænger til at give sin hud pleje og forkælelse. Den tager udgangspunkt I få trin og er derfor tilpasset til de behov mænd ofte har.

Behandlingen indeholder:
Hudanalyse, afrens, peeling, damp/varme omslag, dybderens, tilretning af bryn, maske og afsluttende cremer.

Varighed på behandlingen er 40 min. Og koster 450 kr.

 

Tillægsydelser du kan vælge som ekstra til din ansigtsbehandling.

Farvning af bryn og vipper: 149,-

Farvning af bryn og vipper inkl. retning: 199,-

Farvning eller retning af bryn: 99,-

Farvning og retning af bryn: 99,-

Voks af overlæbe eller hage: 75,-

Voks af overlæbe og hage: 125,-

Green Peel ® Dr.  Med Christine Schrammek

 

Hvad er Green Peel ® og hvorfor viser den behandling så fantastiske resultater? Jeg har svaret til dig lige her.

GREEN PEEL ® er en af de mest effektive, naturlige og omtalte peeling former på markedet. Den er udviklet af hudlægen Dr. Christine Schrammek, som er specialist indenfor ældning og allergi. En succesrig behandling der har 60 års erfaring bag sig. Green Peel ® består af 10 forskellige urter og er rig på alger, mineraler, enzymer og vitaminer. Den er medicinsk udviklet, biologisk baseret og fremstillet på vegetabilske ingredienser. Så naturlig udviklet af man kan spise urterne.

Urterne har desuden helende-, opstrammende-, anti-inflammatoriske-, og celleregenerende egenskaber.

Med alle sine fantastiske egenskaber, er det en behandling der arbejder på både linjer, rynker, ar, ujævn hudtone og pigmentpletter. En hudfornyelse og udstråling, som du ikke kan snyde dig til.

I modsætning til andre peeling metoder indeholder Green Peel ® ingen kemiske og skadelige stoffer eller syntetiske peeling midler.

Fordelene ved Green Peel 

  • Forbedret blodcirkulation når man masserer med peelingen, medvirker til at der dannes mere ilt og næring til huden, dermed stimuleres cellefornyelsen.
  • Løsner øverste hudlag og stimulerer derfor huden til at producerer nye friske hudceller.
  • Øger produktionen af Collagen og Elastin som forbedrer hudens struktur, opstrammer og reducerer rynker. Huden bliver mere ensartet og udjævner ar også.
  • Nedsat talg produktion og alle eksisterende urenheder vil blive opløst og tilstoppede porer frigøres hurtigt. Den øgede blodcirkulation vil hjælpe huden med at fremme helingsprocessen.

 

 

De fire forskellige behandlingsstyrker.

Green Peel® behandlingen har fire forskellige styrker, men som alle giver synlige effekter og forbedringer til alle hudtyper og aldersgrupper.


GREEN PEEL ®  – Peel4beauty. 30 minutter og koster 429 ,-

Det er den korteste og mildeste form af alle behandlingerne. Bliver også kaldt ”Party Peel”. Det er en hurtig måde at få frisket huden op på med en fantastisk glød da man ikke bliver særligt rød efter behandlingen.


GREEN PEEL ® – Fresh Up.  45 minutter og koster 995 ,-

Opfrisk din hud. Den blide behandling for en synlig frisk hud med udstråling. Det er den anden mildeste form, som også er meget populær.

Det er en god smagsprøve for hvordan peelingen føles og om man efterfølgende skal prøve en lidt stærkere grad. Behandlingen kan fås med mindst 7 dages mellemrum.


GREEN PEEL ® – Energy.  60 minutter og koster 1.195 ,-

Stimuler din hud. En mere dybdegående behandling, der efterlader huden med ny glød, vitalitet samt en følelse af at huden arbejder. Her arbejder man mere på konkrete hudproblemer som større porer, uren hud og pigmenteringer.

Behandlingen kan fås med mindst 14 dages mellemrum.


 GREEN PEEL ® – Classic. 75 minutter og koster 2.600,-

Forny din hud. En hudfornyelse på kun 5 dage.

Der arbejdes meget dybt i huden, men opnås også store og fantastiske resultater. Normalt fornyer hudens celler sig på ca. 28 dage, men med Classic behandlingen, speeder man processen op, så cellefornyelsen sker, på kun ca. 5 dage!

Denne behandling strækker sig over to behandlinger, da man skal komme til en efterbehandling. Det er obligatorisk for at få behandlingen, at man kommer igen til efterbehandlingen og at man anvender produkterne man får med til hjemmebrug.

Efterbehandling 5 – 7 dage efter.

Efter behandlingen får du efterbehandlingen, som er en mere afslappende og fugtgivende ansigtsbehandling. Din hud vil nu føles så god som ny – mere jævn og ensartet. Alt efter din hudtilstand, livsstil, hudplejeindsats m.m. anbefales flere gentagne behandlinger for at opnå det bedste resultat.

Det er naturligvis meget individuelt hvor mange behandlinger der skal til.

Prisen inkluderer efterbehandlingen samt et kit med hjemmeprodukter.

Booking af Green Peel Classic kan kun ske via telefon eller personligt fremmøde. Alle de andre behandlinger kan sagtens bookes online.

VOKS BEHANDLINGER

Der findes uendelige mange måder man kan komme af med hårene på kroppen på, men jeg synes den mest effektive metode af dem alle voks.
Det er en god idé at blive vokset hos en professionel. En der har forstand på hårtyper, hvordan din hud reagerer og for at få fjernet hårene mest effektivt og skånsomt.
Jeg anvender Lycons voks produkter som er meget skånsom mod huden og efterlader huden blød, uden at irritere den. Fantastisk voks der kan behandlingen lidt mere uudholdelig.

Du kan læse meget mere om Lycon her på hjemmesiden, under fanen med produkter.

Hvorfor skal du blive vokset fremfor andre metoder?

Når du bruger barberskraberen, skærer du hårene af ved hudens overflade. Det gør at hårene bliver skåret midt over, gror hurtigere ud og dagen efter kan du mærke hårene igen fordi det er samme hår man hele tiden arbejder på.
Ved at blive vokset hos en professionel vil du efter 1.  gang også kunne mærke at det område du er blevet vokset på, er blødere og uden hår – også dagene efter!

Hvad sker der med hårene?

Hårene på kroppen vokser i forskellige vækstfaser, hvilket betyder at det kan tage op til 2- 3 voksbehandlinger før hårene gror i samme vækstfase. Når man først er kommet i en god rutine med at få vokset regelmæssigt, vil der gå længere tid før hårene gror ud igen fordi håret skal dannes helt på ny.
Jeg plejer at anbefale at man bliver vokset hver 4. eller 5. uge afhængig af, hvor hurtig hårene gror ud, da dette er individuelt. Det er også meget individuelt alt efter hvor på kroppen du vil vokses.

Jo flere gange du får voksbehandling, jo længere tid tager det for hårene at gro ud. Med tiden vil du opleve at du får færre hår på det område du bliver vokset. Dette skyldes at man ved voksbehandlinger river hårene ud med hårrodden, som gør det tager længere tid at producere et nyt hår i hårsækken og i sidste ende stopper hårproduktionen. Så det kan lade sig gøre at blive så godt som hår fri. Det tager bare lang tid og kræver tålmodighed.

Vigtigt at vide hvis du vil i gang med voksbehandlinger.

 • Det er vigtigt at man ikke springer mellem forskellige hårfjerningsmetoder – specielt fra voks til skraber. Dette gør nemlig at du ender med at hårene gror i forskellige retninger og bliver grovere.
 • Gå altid i gang med at blive vokset i efteråret eller vinteren, så dine hår når at komme i samme vækstfase. På den måde kan du også gå sommeren i møde uden at skulle tage højde for hårene på kroppen.

Sådan får du det bedste ud af din voksbehandling

Før voksbehandlingen

 • Det er vigtigt at dine hår er mellem 0,5-1 cm lange
 • Du bør peel eller skrubbe huden dagen inden du skal vokses, for at opnå det bedste resultat
 • Undgå at tage sol på behandlingsdagen
 • Undgå at smøre huden ind med olie og creme

Efter voksbehandlingen

 • Brug body lotion dagligt
 • Peel eller skrub huden efter 48 timer
 • Undgå at tage sol de første 48 timer eller sørg for at smøre tykt på med SPF 50
 • Undgå varmt brusebad, dampbad, svømmehal og saunaer de første 24 timer
 • Undgå træning de første 24 timer

 

Priser på mine voksbehandlinger

Voks af halve ben (knæ og ned)  349,-

Voks af hele ben 499,-

Voks af bikini linje  299,-

Voks af armhuler 149,-

Voks af arme (albue til håndled) 249,-

          

Voks af overlæbe eller hage  125,-

Voks af overlæbe og hage 175,-

Voks af hele ben inklusiv bikinilinje 599,-

Voks af halve ben inklusiv bikinilinje 449,-

Voks af bag lår 149,-

Voks af ryg 349,-

Voks af mave eller bryst 249,-

Voks af lænd 149,-

Tillægsydelser

Voks af armhule: 99,-

Voks af bikinilinje: 249,-

Voks af overlæbe eller hage: 75,-

Voks af overlæbe og hage: 125,-

Voks af baglår: 99,-

Der er flere muligheder for kombinationer og tillægsydelser af behandlinger.
Hvis der ikke er en du ønsker oplyst her, så tag gerne kontakt til mig og hør ind til pris

BRYN & VIPPER

 

Farvning af bryn og vipper inkl. retning af bryn:  299,-

Farvning af bryn og vipper: 249,-

Farvning af vipper: 199,-

Farvning af bryn: 149,-

Farvning og retning af bryn: 199,-

Retning af bryn: (med voks eller pincet) 149,-

LASHLIFT

Farvning af både øvre og nedre vipper nogle dage efter lash lift: 99,-
(SKAL være indenfor en uge og kun i forbindelse med lash lift)

Lash Lift / vippebuk er til dig der ønsker at dine egne vipper skal synes længere og mere tætte. Især en behandling til dig, der er  afhængig af at bukke dine øjenvipper dagligt.

Produkterne jeg bruger er vandbaseret og hudvenlige.
Holdbarheden er sat til ca. 4 – 6 uger alt efter personers individuelle vipper.

Jeg anbefaler at du får farvet de øvre vipper under lash lift behandlingen, da det giver et mere tæt og flot resultat. Ønsker du farvning af både de øvre og nedre vipper, skal dette gøres efter et par dage.

 

Lash lift: 425,-

Lash lift med farvning af de øverste vipper: 475,-

 

I tilfælde af øjensygdomme/betændelse kan behandlingen ikke udføres.

OBS. VIGTIG INFORMATION

24 timer efter du har fået lavet et lash lift, må du IKKE udsætte vipperne for hverken vand, damp eller sauna. Efterfølgende er der ingen regler, der kan du behandle dine vipper som almindeligvis.

Da vippehår har forskellige strukturer og faser (længder), vil nogle hår have sværere ved at modtage denne form for behandling. Derfor vil nogle ikke opnå et optimalt lash lift.

Dette er desværre ikke noget vores behandler vil kunne forudse, og man vil ikke kunne returnere beløbet for et løft der ikke har taget imod.

KROPS BEHANDLINGER

 

RYG BEHANDLING

Dette er en behandling hvor man udelukkende fokuserer på ryggen. Det er et svært sted selv at behandle, men samtidig et sted på kroppen hvor man kan trænge til en dybderens.

Behandlingen er beregnet til både mænd og kvinder.

Behandlingen indeholder:
Afrens, peeling, damp/varme omslag, grundig dybderens, massage, maske og afsluttende creme.

Varigheden på behandlingen er 45 minutter og koster 450 kr.

 

RYG MASSAGE

Dette er en behandling som udelukkende handler om ren afslapning for kroppen. Det er et område med større og ofte ømme muskler, derfor kan det være lindrende at få løsnet op. OBS. Dette er udelukkende spa massage, og ikke en hvor der løsnes op for spændinger i nakke og skulder.

Behandlingen indeholder:
Massage og afsluttende creme.

Varigheden på behandlingen er 25 min, og koster 300 kr.

Åbningstider


Adresse:

Falkoner Allé 50
2000 Frederiksberg


Kontakt:

Tlf. 28 57 86 02
Mail: info@beautybasement.dk 

15% studierabat

alle hverdage mellem kl. 12.00 – 15.00 ved fremvisning af studiekort


15% studierabat

alle hverdage mellem kl. 12.00 – 15.00 ved fremvisning af studiekort

Adresse:

Falkoner Allé 50
2000 Frederiksberg


Kontakt:

Tlf. 20 23 86 02
Mail: info@beautybasement.dk