KERATIN LASHLIFT

Lash lift er et semipermanent vippebuk af kundens egne vipper. De vil efter bukket syne længere samt bue mere opad.

Behandligen foregår ved man ligger en skinne på øjenlåget hvorefter man påsætter vipperne på denne. Derefter bliver der påført løfting lotion samt Setting lotion og efterfølgende pleje produkter til vipperne.

Der vil altid tages højde for vippernes tykkelse og længde, sådan at det er den rigtige form samt trækketid der bliver brugt. Og det vil derfor ikke skade vipperne at få lavet lash lift.

Det er altid anbefalet at pleje vipperne efterfølgende. Dette kan gøres med en lash essense der tilfører fugt til vipperne, som bruges en gang dagligt.
Sælges i klinikken for 219,-

Den nyeste teknologi – Aspire by lash bar

Om produkterne:

  • EU-produceret og -godkendt
  • Ikke testet på dyr
  • Parabenfri
  • 100 % vegansk
  • Intens genopbyggende keratin og collagen after-treatment
  • Ny teknologi forhindrer risiko for overbehandling
  • Ny teknologi – brug mascara eller gør vipperne våde lige efter endt behandling

Da vippehår har forskellige strukturer og faser (længder), vil nogle hår have sværere ved at modtage denne form for behandling. Derfor vil nogle ikke opnå et optimalt lash lift.

Dette er desværre ikke noget vores behandler vil kunne forudse, og man vil ikke kunne returnere beløbet for et løft der ikke har taget imod.

KERATIN BROW LIFT / LAMINATION

Keratin brow lift er et løft til brynshårene. Her kan du få brynshår, som vokser i flere retninger, stritter eller som er nedadgående, i en mere ensartet og opadgående retning.

Looket ‘brushed up brows’ er ligenu et super populært look. En regenererende bryns behandling, som får brynet til at fremstå fyldigere, ved hjælp af biotin, Keratin og collagen boosteren.

Keratin Brow Lift er den eneste af sin art, der plejer hvert enkelt bryns hår i dybden, og genopbygger det indefra. Et Brow Lift gør det også langt nemmere at style brynene med din yndlings makeup, og flere kan nu helt undvære brow gel efterfølgende.

Behandlingen tager ca 30 min og kan nemt kombineres med et lash lift eller anden behandling.

 

Lash & Brow Lift / Lamination
Keratin Lash Lift
500 ,-
Keratin Lash lift med farve af vipper 550 ,-
Keratin Lash lift med farve af vipper og bryn 600 ,-
Keratin Brow Lift inkl ret ELLER farve af bryn450,-
Keratin Brow lift inkl ret + farve af bryn 500,-
Keratin Lash+brow lift Inkl. ret og farve bryn og vipper800 ,-